Nederlandstalige tekst laten nakijken?

Laat mij u helpen!

Nederlandstalige tekst laten nakijken? Laat mij u helpen!

Een correct geschreven tekst is en blijft belangrijk en kan potentiële klanten over de streep trekken om met u in zee te gaan. U bent ongetwijfeld professioneel in wat u doet. Dat wilt u toch ook uitstralen? 

 Wilt u een foutloze, vloeiende tekst, maar:

twijfelt u soms over het correcte gebruik van ‘u’ en ‘uw’ of ‘hen’ en ‘hun’?

bent u niet zo’n taalnerd? 

slaagt u er maar niet in een vloeiende tekst te schrijven? 

heeft u moeite met spellings- en grammaticaregels? 

maakt u wel eens een dt-fout?

Dan kan ik u helpen! Afhankelijk van wat u wenst, kan u kiezen voor correctie of redactie. 

Laat mij u helpen!

Correctie

Heeft u een sprankelende Nederlandstalige tekst geschreven maar wil u deze laten nakijken door een taalprofessional met oog voor detail? Ik werp er graag een kritische blik op kijk uw tekst na op fouten tegen spelling, grammatica en interpunctie. De stijl en inhoud van uw tekst laat ik verder ongewijzigd.

Redactie

Heeft uw tekst nog wat extra liefde en aanpassingen nodig? Dan raad ik redactie aan. Naast het corrigeren van uw tekst, zoals hiernaast omschreven, kijk ik naar het totaalplaatje waarbij ook stijl, structuur en formulering in acht genomen worden. Ik zorg voor een correcte, coherente en vloeiende tekst. Kortom: ik zet voor u de puntjes op de i.

Hoe kan ik u helpen? Laat het mij weten!

Een dergelijke opdracht wordt doorgaans per uur aangerekend. Wil u graag een richtprijs van het totale kostenplaatje? Contacteer mij vandaag nog en ik bezorg u met plezier een vrijblijvende offerte op maat.